Συνεχίζει την προετοιμασία επί… γιαννιώτικου εδάφους ο ΠΑΣ!

on .

ZOSIMADES XORTARI

Με διπλή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου της Ανατολής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η γιαννιώτικη ομάδα μετά την επιστροφή της από την Αθήνα όπου έδωσε δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στη βάση της για να συνεχιστούν εδώ οι εντατικές προπονήσεις.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δεν προπονήθηκαν ο Κρίζμαν ο οποίος είχε μυϊκούς σπασμούς και ο Κάστρο για προληπτικούς λόγους.
O Zιούλης στη Λαμία
Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Άγγελου Ζιούλη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε η Λαμία. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται πλέον υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Γιώργου Πετράκη, γιου του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη.
Έτσι, λοιπόν μετά τους Αποστόλη Σκόνδρα, Μιχάλη Μπουκουβάλα που μετακόμισαν στη Βέροια και τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη που εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου, ακόμη ένας πρώην κυανόλευκος βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα…
Έλεγχος στο «Ζωσιμάδες»
Επισκέψεις είχε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ την Τρίτη από εταιρία που ελέγχει τα γήπεδα της κατηγορίας, προκειμένου να αποφανθεί για την καταλληλότητα του χόρτου στο «Ζωσιμάδες» και να προβεί σε παρατηρήσεις. Το κλιμάκιο της εταιρίας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο απ’ αυτά που είδε και τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το παρελθόν. Πάντως, αναμένεται έκθεση από την εταιρία η οποία θα κοινοποιηθεί τόσο στην Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ όσο και στον ΠΑΣ Γιάννινα με ενδεχόμενες παρατηρήσεις/προτάσεις για την συντήρηση του γηπέδου. Πάντως, αναμφισβήτητα τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και οι χώροι πέριξ του σταδίου ουδεμία σχέση έχουν με τα προηγούμενα χρόνια…