Βρήκαν σπίτι του από χασίς μέχρι… ecstasy!

on .

NARKOTIKA PLASTA XARTONOMISMATA

Σε εμπορικό «κατάστημα» το οποίο διέθετε όλα τα δημοφιλή είδη ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας διακινητής, ο οποίος διοχέτευε παράνομες ουσίες σε χρήστες στα Γιάννενα.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, η Δίωξη έβαλε οριστικά «φρένο» στη δραστηριότητά του!
Έρευνα στο σπίτι του δράστη πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί προχθές το απόγευμα έπειτα από πληροφορίες που είχαν ότι κατέχει και διακινεί ναρκωτικά και τελικά έβγαλαν… λαβράκι! Πιο αναλυτικά, βρήκαν και κατέσχεσαν 313 ναρκωτικά χάπια, συνολικά 29,2 γραμμάρια της «διάσημης» ουσίας ecstasy σε μορφή σκόνης, 16,4 γραμμάρια της… έτερης δημοφιλούς στα κλαμπ ουσίας mdma, 26,5 γραμμάρια αμφεταμίνης, και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Και πλαστό χρήμα…
Επίσης στο σπίτι του βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών, αλλά και πλαστά χαρτονομίσματα, ένα 50ευρω και επτά 20ευρα! Δεν χρειάζονται φυσικά άλλες αποδείξεις για τη «δουλειά» που έκανε ο συλληφθείς!
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παραχάραξη. Για την ίδια υπόθεση, εξάλλου, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε προμηθευτεί από τον πρώτο δράστη. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ανήλικοι οι κλέφτες!
Σε άλλα νέα του χθεσινού αστυνομικού δελτίου, υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκε στην πόλη της Άρτας. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ανήλικοι, οι οποίοι διαπιστώθηκε πως αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από συρτάρι καταστήματος. Στην κατοχή του ενός από τα παιδιά βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έκλεψαν, το οποίο και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Σε βάρος της μητέρας των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέλησή τους.