Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων θα πάει στη ΔΕΘ

on .

ADEDY SHMA

• Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η μετάβαση στη φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ, στις 12 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων. Για το λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία και θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για την χώρα, λόγω της κρίσης της πανδημίας του Κορωνοϊού. Χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν χαθεί στον Ιδιωτικό Τομέα και οι μισθοί έχουν συρρικνωθεί, ενώ το Πακέτο Στήριξης, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει, δεν επαρκεί, σε καμία περίπτωση, για να καλύψει ανάγκες των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι της πατρίδας μας, μετά την πρωτοφανή καθίζηση των εισοδημάτων τους την προηγούμενη δεκαετία, λόγω των μνημονίων που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις, καλούνται, όπως φαίνεται, για μια ακόμη φορά να πληρώσουν την κρίση…».