Κινητοποίηση για βοήθεια στον 17χρονο Κων/νο από το Δροσοχώρι

on .

konstantinos

• Πέρα για πέρα συγκινητική είναι η κινητοποίηση που έχει στηθεί αυτές τις μέρες για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 17χρονο Κωνσταντίνο Μελιγγιώτη από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων που πρόκειται να κάνει εγχείρηση καρδιάς.
Η καμπάνια αυτή της χρηματοδότησής του ξεκίνησε από φορείς αλλά και κατοίκους του Δροσοχωρίου και δεν άργησαν να κινητοποιηθούν πολίτες και διάφοροι φορείς της περιοχής και όχι μόνο, για να γνωστοποιήσουν πώς υπάρχει άμεση ανάγκη για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού.
Η Ανακοίνωση:
Όλοι μαζί μπορούμε! Οικονομική βοήθεια για τον 17χρονο Κωνσταντίνο Μελιγγιώτη από το Δροσοχώρι που θα χειρουργηθεί στο ΙΑΣΩ Παίδων για καρδιά.
Θα μαζευτούν και στο Δροσοχώρι χρήματα στα:
Σούπερ Μάρκετ Κατέρη, Ψησταριά Σιώζιου και Σούπερ Μάρκετ Κίτσιος.
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ
GR58 0171 1220 0061 2213 5741 205
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ο Σύλλογος Καστρίτσας
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Καστρίτσας θα συγκεντρώσει χρήματα από τα μέλη του και όσους συγχωριανούς επιθυμούν αύριο Κυριακή 13/9/2020 στην εκκλησία της Καστρίτσας μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ώστε να προσφερθούν στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου Μελιγγιώτη.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος εύχεται περαστικά και καλή επιτυχία στο μικρό Κωνσταντίνο και παράλληλα καλεί όλα τα Πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής να προσφέρουν τον οβολό τους για την σημαντική αυτή ενέργεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης…
Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων
Έκκληση για οικονομική ενίσχυση στον μαθητή του 3ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων έκανε και η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων.