Αιματηρό επεισόδιο στην Άνω Μυρσίνη Πρέβεζας

on .

FAROS PERIPOLIKO

 • Σοκ έχει προκαλέσει το αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σάββατου στην Άνω Μυρσίνη Πρέβεζας, όταν ένας 48χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον 41χρονο αδελφό του και έναν φίλο του.
Μέχρι χθες βράδυ και παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία ο δράστης δεν είχε συλληφθεί, ενώ οι δύο άνδρες που δέχθηκαν τις σφαίρες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το prevezanews.gr ο 48χρονος δράστης, πυροβόλησε στην αυλή του σπιτιού που διέμενε, αρχικά τον αδερφό του και στην συνέχεια έναν 40χρονο από το Μεγαδένδρο, φίλο του αδερφού του.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα κάτοικοι του χωριού είπαν πως νωρίτερα οι τρεις άντρες, διαπληκτίστηκαν στο καφενείο του χωριού, δίπλα από το σπίτι των δύο αδερφών.
Αιτία, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού φέρεται να ήταν διαφορές μεταξύ των τριών αντρών αλλά και ένα αγροτικό αυτοκίνητο, που ανήκει στα δύο αδέρφια, η χρήση του οποίου τους έφερε σε αντιπαράθεση που είχε την τραγική αυτή εξέλιξη.
 
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου
 • Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της ασφάλτου μέσα σε λίγες μέρες να ανέρχεται σε οκτώ! Το τελευταίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο 39ο χλμ Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, όταν ταξί που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ηλικίας 48 και 76 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μια 17χρονη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 48χρονης επιβαίνουσας στο ταξί και ο τραυματισμός όλων των υπολοίπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.
 Κινητοποίηση με αφορμή το θάνατο του ντελιβερά
 • Για «αφανείς ήρωες» που αποδεικνύονται αναλώσιμοι, κάνει λόγο η Ένωση Υπαλλήλων Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων με αφορμή το πρόσφατο τροχαίο στην περιοχή της Άρτας όπου βρήκε τραγικό θάνατο 18χρονος ντελιβεράς. Το σωματείο απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε στάση εργασίας που θα γίνει αύριο, Τρίτη και ώρες 10 π.μ. με 1 μ.μ., καθώς και σε συγκέντρωση ώρα 11 π.μ. στην Περιφέρεια. 
 Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ.
 • Συνεχίζεται από την Δημοτική Αστυνομία η επιχείρηση ενημέρωσης και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από διάφορα σημεία του Δήμου Ιωαννιτών, ο οποίος απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αστυνομία, στο τηλ: 2651001017-16, για την απομάκρυνσή τους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός είναι η βελτίωση του αστικού χώρου καθώς αφενός αποτελούν εστίες μόλυνσης και αφετέρου στερούν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης.
 Αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δ. Ηγουμενίτσας
 • Ξεκίνησε η έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας  για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν είτε εκ νέου είτε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου  μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Κοινωνικό Φαρμακείο (28ης Οκτωβρίου 7 - κτίριο ΕΙΝ), από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 07:00 – 15:00 και προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Πληροφορίες στο τηλ.: 2665024245 και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..