Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αρταίων

on .

dimos artas

• Έως την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τους εν δυνάμει ωφελούμενους τόσο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου όσο και για το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα ακολουθήσει διαδικασία επαναξιολόγησης, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων, είναι ανοιχτή και μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
•Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα κριτήρια ένταξης και τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν στο site του Δήμου Αρταίων www.arta.gr στο ειδικό banner (εικονίδιο) του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου ή να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους στα τηλέφωνα 26810 24897 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου και 26810 24326 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για το Κοινωνικό Φαρμακείο.