Κλοπές και ζημιές καταγράφονται τα βράδια στη Λαϊκή Αγ. Μαρίνας

on .

laiki agia marina

• Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που άγνωστοι εισέρχονται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Αγίας Μαρίνας όπου κλέβουν προϊόντα και προκαλούν φθορές σε πάγκους παραγωγών.
Κι αυτό παρά το γεγονός ότι, όπως αναφέρει ο Δήμος σε χθεσινή του ανακοίνωση, μετά το πέρας της καθημερινής λειτουργίας της Λαϊκής οι πόρτες ασφαλίζουν μέχρι το επόμενο πρωί που θα ξαναλειτουργήσει, ενώ για την αποτροπή παραβατικών φαινομένων, έχει ήδη ενισχυθεί ο φωτισμός του χώρου, έχει αποκατασταθεί η περίφραξη και επιπλέον έχει ζητηθεί από την Αστυνομία η συνεχής επιτήρηση, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.
Επειδή λοιπόν, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, η φύλαξη ενός υπαίθριου χώρου αυτής της έκτασης είναι αδύνατη για 24 ώρες το 24ωρο, ο Δήμος καλεί παραγωγούς και εμπόρους να εναρμονιστούν με τον κανονισμό λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, σύμφωνα με τον οποίο η ευθύνη για την παραμονή των προς πώληση προϊόντων πέρα των ωρών λειτουργίας της βαραίνει τους ίδιους.
Παράλληλα, προτρέπει τους παραγωγούς, τόσο για υγειονομικούς λόγους όσο και για λόγους ασφάλειας να μην αφήνουν προϊόντα στην Λαϊκή μετά το πέρας της λειτουργίας της.