Αιτήσεις και δικαιολογητικά για τις εξετάσεις φαρμακοποιών

on .

farmakeia

• Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων των υποψηφίων Φαρμακοποιών για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου Δεκεμβρίου 2020 ορίστηκε η Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου.
Οι επανεξεταζόμενοι υποψήφιοι καταθέτουν αίτηση επανεξέτασης στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας (Μακεδονίας 8, Τ.Κ. 104 33 Αθήνα) ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η οποία πρέπει να έχει πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 07-12-2020.
Οι πρωτοεξεταζόμενοι υποψήφιοι καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους στις οικείες τους Περιφερειακές Ενότητες – Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων, οι οποίες με τη σειρά τους θα τα διαβιβάσουν στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας, ώστε να πρωτοκολληθούν εκεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 07-12-2020.
Αναφορικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ιωαννίνων – Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87138 & 26510-87131.