Nέα παραδοσιακά γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα

on .

dodoni

• Δύο νέα παραδοσιακά γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας νέες, περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που αγαπούν τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας.
Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητά τους, το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει την γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.
Το νέο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ παράγεται από αγνό, φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού και είναι ιδανικό για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας. Αντίστοιχα, το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ από αγνό ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, ξεχωρίζει για την έντονη γεύση του το άρωμά του και τα μοναδικά θρεπτικά του χαρακτηριστικά. Με τα δύο αυτά νέα προϊόντα, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σημαντικά την οικογένεια των γιαουρτιών της, η οποία πλέον αριθμεί πάνω από 10 κωδικούς.