Διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη στα Γιάννενα!

on .

NARKOTIKA 25 11 2020

• Μπορεί να αποτελούν παρελθόν οι τόνοι χασίς, με προέλευση από την Αλβανία κυρίως, που σε μηνιαία σχεδόν βάση έπεφταν πριν μερικά χρόνια στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Ηπείρου, όμως δεν λείπουν και στις μέρες μας οι επιτυχίες της Δίωξης στην Π.Ε. Ιωαννίνων αλλά και στους γειτονικούς Νομούς.
Στο πλαίσιο αυτό, μία από τις σημαντικές ειδήσεις της χθεσινής ημέρας ήταν η σύλληψη διακινητή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν αξιόλογη ποσότητα ηρωίνης αλλά και κοκαΐνη, δηλαδή τα λεγόμενα «σκληρά ναρκωτικά».

Και… 14 κινητά!
Πιο συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός έμπορος εντοπίστηκε βραδινές ώρες να κινείται με Ι.Χ. επί της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μαλακασίου. Στην κατοχή αλλά και στο σπίτι του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της Δίωξης, διακινούσε ναρκωτικά σε χρήστες στην πόλη των Ιωαννίνων, βρέθηκαν μετά από έρευνα και κατασχέθηκαν 127 γραμμάρια ηρωίνης, 1,1 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1.890 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία ουσιών. Επίσης, οι Αστυνομικοί βρήκαν 14 κινητά τηλέφωνα (!), γεγονός που σημαίνει ότι ήταν καλά οργανωμένος στο έργο του καθώς και χειρόγραφες σημειώσεις. Εκτός από τα ναρκωτικά, τα χρήματα και τα κινητά, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών αλλά και της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού. Ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.