Ενίσχυση 100 φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

on .

panepisthmio ioanninon

• Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών έχει δημιουργήσει και λειτουργεί στο κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητή Μηνά Πασχόπουλο.
Μεταξύ των δράσεων της Μονάδας είναι και η οικονομική ενίσχυση φοιτητών που έχουν κάποια αναπηρία ή ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες, ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και σχετικών δικαιολογητικών την 15η Δεκεμβρίου, είναι σε εξέλιξη σχετική Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε 100 προπτυχιακούς φοιτητές, που ανήκουν στις ανωτέρω ομάδες, για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 20.
Η ενίσχυση αφορά φοιτήτριες και φοιτητές που ανήκουν σε Τμήματα και Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπως αυτά υπήρχαν πριν από τη συγχώνευσή τους με το πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.
• Περισσότερες πληροφορίες για την σχετική προκήρυξη υπάρχουν στο σύνδεσμο: http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/anakoinoseis-ee/4534-paratasi-prosklisi-ypovolis-aitiseon-proptyxiakon-foititon-gia-ti-xorigisi-oikonomikis-enisxysis