Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» εξαπολύουν… βολές για το μηχάνημα απολύμανσης στην Κακαβιά

on .

mhxanhma

• Νέα επίθεση στην Περιφέρεια εξαπολύουν οι «Ορίζοντες Ηπείρου» με αφορμή το μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθετήθηκε από αυτήν στο τελωνείο Κακαβιάς και δεν λειτούργησε ποτέ.
Όπως αναφέρει η παράταξη σε χθεσινή της ανακοίνωση, η Περιφέρεια, «προχωρώντας βεβιασμένα στην τοποθέτηση του μηχανήματος θερμομέτρησης και απολύμανσης, δε σκέφτηκε ότι δεν είναι όλα ασφαλτόστρωση. Δε σκέφτηκε ότι το μηχάνημα δε λειτουργεί χωρίς προσωπικό που θα απομονώνει τα θετικά κρούσματα και θα τα συνοδεύει σε ειδικό χώρο με βάση τις οδηγίες. Δε φαντάστηκε ότι ίσως κάποια στιγμή χρειαζόταν συντήρηση και φυσικά δεν αντελήφθη ότι κάποια στιγμή το απολυμαντικό υγρό τελείωσε και κάποιος έπρεπε να το αναπληρώσει. Μοιραία λοιπόν ήρθε η στιγμή που άρχισαν να περνούν από το μηχάνημα φορείς του ιού οι οποίοι συνοδεύονταν από ανάλογα ηχητικά σήματα, χωρίς όμως αποδέκτες. Το εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό σκηνικό συμπλήρωναν ψεκασμοί απολυμαντικού υγρού σε άσχετο χρόνο και χωρίς λόγο».
Οι «Ορίζοντες» θέτουν και ορισμένα ερωτήματα όπως το πώς αγοράστηκε ένα μηχάνημα χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για τον χειριστή του, τον συντηρητή του και τα παρελκόμενα.