Συλλήψεις στα Γιάννενα για κατοχή ηρωίνης!

on .

SYLLHPSH XEIROPEDES

• Πέρα από τις νόμιμες μετακινήσεις, η πανδημία του κορωνοϊού «χτύπησε» στην περιοχή μας, όπως όλα δείχνουν, και την παράνομη δραστηριότητα κυρίως τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς έχουν αυξηθεί σημαντικά οι έλεγχοι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και έχουν κλείσει οι περισσότερες είσοδοι της χώρας.
Παρόλα αυτά, δεν λείπουν κατά διαστήματα οι συλλήψεις διακινητών από τις διωκτικές Αρχές. Πιο πρόσφατο περιστατικό είναι ο εντοπισμός δύο ανδρών που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, τους οποίους συνέλαβαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε περιοχή των Ιωαννίνων επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους 10,1 γραμμαρίων. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Του πήρε 1000 ευρώ
Σε άλλα νέα του αστυνομικού δελτίου, μία γυναίκα ταυτοποιήθηκε ως ένοχη για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος ηλικιωμένου, η οποία έγινε στα Γιάννενα. Σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράστιδα προσέγγισε ηλικιωμένο που βρισκόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάφερε, με την μέθοδο της απασχόλησης, να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από τσαντάκι που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.