Διαδικτυακή εκδήλωση για την Κοινωνική Αλληλεγγύη

on .

zitsa

• Διαδικτυακή εκδήλωση μέσω ZOOM με θέμα την «Ενημέρωση για το θεσμό της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο. Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ.. Απευθύνεται σε υφιστάμενους φορείς ΚΑΛΟ, εν δυνάμει επιχειρήσεις, ευρύ κοινό. Σκοπός της η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με το θεσμό της Κ.ΑΛ.Ο. και το Κέντρο Στήριξης. Εισηγητές θα είναι οι: Bασίλης Γοργόλης, Αντιπεριφερειάρχης σε Θέματα Απασχόλησης και Αθλητισμού – Δικηγόρος, Γεώργιος Ράδος, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Ζίτσας – Επιχειρηματίας, Νικόλαος Μπαλτογιάννης, Προϊστάμενος Μονάδας Προγραμματισμού & Αξιολόγησης ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου – Μηχανικός Ορυκτών Πόρων MEng και Στέφανος Πανακούλιας, Στέλεχος Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ.
*Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους ακόλουθους συνδέσμους: https://kalo-ioannina.gr και https://www.zitsa.gov.gr/news/genikou-endiaperontos.