«Πόλεμος» Δήμου Ηγουμενίτσας με τον ΟΛΗΓ για τη χερσαία ζώνη

on .

limani

• Επίθεση κατά της Διοίκησης του ΟΛΗΓ εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηγουμενίτσας κατηγορώντας την πως, «ενεργώντας ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών της Ηγουμενίτσας προσπαθεί να υφαρπάξει την περιουσία του Δήμου»!
Ο Δήμος αναφέρεται σε συγκεκριμένες αποφάσεις του Δ.Σ. με τις οποίες, όπως σημειώνει, «όχι μόνο δεν κάνουν τα συμφωνημένα, προκειμένου να αποδοθούν τα τμήματα της χερσαίας ζώνης που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες στον Δήμο και στην τοπική κοινωνία, αλλά δυναμιτίζουν την όποια προσπάθεια».
Αναρωτιέται δε αν γνωρίζει η Διοίκηση του ΟΛΗΓ ότι το κάμπινγκ, το κεντρικό και τα δύο αναψυκτήρια κατασκευάστηκαν από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, με χρήματα των δημοτών, στους οποίους και ανήκουν, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Δήμος δαπανά χρήματα για την ναυαγοσωστική κάλυψη. Καταλήγοντας, ο Δήμος καλεί τους τοπικούς βουλευτές, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τους Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς φορείς και όλους τους Δημότες να στηρίξουν ξεκάθαρα το δίκαιο αίτημά του για την απόδοση των τμημάτων της χερσαίας ζώνης που του ανήκουν.