«Έφυγε» από τη ζωή ο Λάμπρος Τζίμας!

on .

TZIMAS LAMPROS

• Ως «βόμβα» έπεσε χθες στην κοινωνία των Ιωαννίνων η είδηση του θανάτου του Λάμπρου Τζίμα, ο οποίος σε ηλικία μόλις 67 ετών έχασε τη «μάχη» με τη ζωή.

Ο Λάμπρος Τζίμας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον επαγγελματικό χώρο ως τεχνίτης της ΕΡΤ, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος της Κοινότητας Κρανούλας, νομαρχιακός και αργότερα ως δημοτικός σύμβουλος, στην πολιτική ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως Διοικητικό στέλεχος (Γενικός Γραμματέας επί Προεδρίας Ξεν. Κοντούρη) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν δημοτικές παρατάξεις, αλλά και η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, με την οποία είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων, σε δύο περιόδους 2010-2014 και 2014-2019, εξαίρει το «απαράμιλλο ήθος του» και τονίζει ότι ήταν «χαμηλών τόνων, υψηλής όμως προσφοράς άνθρωπος, ο Λάμπρος έγινε παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον του».
Τα συλλυπητήριά της εκφράζει και η παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα», σημειώνοντας ότι στη διάρκεια της θητείας του «συνέβαλε με τις θέσεις και τις προτάσεις του στην προώθηση των θεμάτων του Δήμου Ιωαννιτών. Άνθρωπος ήπιων τόνων και υποστηρικτής των συναινέσεων ξεχώρισε για το ήθος του».
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.  Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Τζαρούχης, τονίζει ότι υπηρέτησε όλα τα πόστα με ήθος, μαχητικότητα και περίσσεια αφοσίωση.
Η κηδεία του τελέστηκε χθες το μεσημέρι στην Κρανούλα με περιορισμένο αριθμό συγγενών και φίλων σε εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.