Συνεχίζονται τα καθημερινά rapid test στην Ηγουμενίτσα

on .

KORONOIOS RAPID TEST

• Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού, ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε πεζούς.
Τα τεστ θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου, 10:00 έως 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι την εβδομάδα 3 έως 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν 513 rapid test και βρέθηκαν 8 θετικά.

Σε Λούρο και Ωρωπό
Σήμερα, Δευτέρα Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σε Λούρο και Ωρωπό, προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.
Συγκεκριμένα η μονάδα θα πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης COVID 19 μπροστά από το δημαρχείο του Λούρου, τις 9:30-11:30 και στον Ωρωπό μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα, τις ώρες 12:00 - 14:00.