Ξεκίνησε ο 1ος σπουδαστικός φωτογραφικός διαγωνισμός

on .

logo Photometria Student 03

• Την έναρξη του 1ου σπουδαστικού φωτογραφικού διαγωνισμού portfolio, με τίτλο «Student Awards» και ημερομηνίες διεξαγωγής 4 έως και 30 Ιουνίου ανακοίνωσε το διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φοιτούν σε κάποια φωτογραφική σχολή με ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών (Πανεπιστήμια, Κολέγια, ΙΕΚ, κτλ) και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία που ζητούνται σε ελληνικά και αγγλικά, να επικυρώσουν την φοιτητική τους ιδιότητα, να αποστείλουν ένα portfolio πέντε φωτογραφιών, ελεύθερου θέματος και ένα μικρό κείμενο που θα περιγράφει την ιδέα της φωτογραφικής τους σειράς, καθώς και το εκπαιδευτικό τους ίδρυμα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Την επιλογή των πέντε κορυφαίων portfolios θα πραγματοποιήσει η φωτογράφος Λίλα Ζώτου. Αυτές θα αποτελέσουν το υλικό της έκθεσης «Student Awards» στα πλαίσια της 13ης διοργάνωσης Photometria International Photography Festival μεταξύ 25 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου.
Τα βραβεία
Πρώτο βραβείο θα είναι ένα ψηφιακό σεμινάριο καθοδήγησης – ολοκλήρωσης ενός φωτογραφικού portfolio με την Λίλα Ζώτου (διάρκειας 6 ωρών με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς). Δεύτερο βραβείο ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τρίτο βραβείο θα είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την FOCUS
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..