Να φύγουν οι οικίσκοι των rapid test από την Περιφέρεια

on .

perifereia EODY

• Την άμεση απομάκρυνση των οικίσκων όπου διενεργούνται καθημερινά rapid test για το κοινό από το σημείο που βρίσκονται σήμερα, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, και την μεταφορά τους στην περιοχή των παλιών Σφαγείων ζητάει η παράταξη του Σπ. Ριζόπουλου «Ορίζοντες Ηπείρου» κατηγορώντας την Περιφέρεια πως «καταδικάζει τον τουρισμό των Ιωαννίνων με τους χειρισμούς της για την πανδημία».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρο το νομό να περιμένει χιλιάδες επισκέπτες είναι τουλάχιστον απαράδεκτο εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής και του δήμου Ιωαννιτών να διατηρηθούν οι οικίσκοι στους οποίους διενεργούνται τα rapid test στο πιο κεντρικό – τουριστικό σημείο των Ιωαννίνων».
Σύμφωνα με την παράταξη, «είναι αυτοκτονικό να θέλουμε να αναδείξουμε τα Γιάννενα σε πόλο τουριστικής προσέλευσης και στο κεντρικότερο σημείο της πόλης να «γιορτάζουμε» το θάνατο».
Σε ότι αφορά το Μέτσοβο, χαρακτηρίζει λυπηρό γεγονός τους θανάτους και τον πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων – ανεμβολίαστων, που, όπως αναφέρει, έρχεται να προστεθεί στην κακή εικόνα του νομού.