Χάθηκαν τα Σαββατοκύριακα να κόψουν τα δέντρα στην παραλίμνιο;

on .

 dromos

• Ένα πρωτοφανές μποτιλιάρισμα προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην πόλη των Ιωαννίνων, δοκιμάζοντας για τα καλά την υπομονή οδηγών και πεζών που έτυχε να το υποστούν!
Γύρω στη 1 το μεσημέρι όσοι οδηγώντας επιχείρησαν να διασχίσουν ένα τμήμα της πόλης προς τη λίμνη, μπλόκαραν για πάνω από μισή ώρα (!) σε διάφορους δρόμους (και μάλιστα με την Ανεξαρτησίας κλειστή)! Αβέρωφ, Παπανδρέου και όλοι σχεδόν οι παράδρομοι έγιναν απροσπέλαστοι, γιατί κάποιοι στο Δήμο αποφάσισαν να κόψουν σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής τα δέντρα στην παραλίμνια περιοχή, προκαλώντας ένα απίστευτο κομφούζιο!
Τα τηλέφωνα «έσπασαν» στον «Π.Λ.» από αγανακτισμένους οδηγούς που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους. Άλλοι μετέφεραν αρρώστους, κάποιοι πήγαιναν να πάρουν τα παιδιά από τα σχολεία, η αγορά ανοιχτή… Η οργή από την απίστευτη ταλαιπωρία ξεχείλιζε, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της για το πρωτοφανές, όπως είπαν, περιστατικό στην πόλη. «Γιατί επέλεξαν αυτή την ώρα, ενώ θα μπορούσαν να προβούν στις οποιεσδήποτε εργασίες νωρίς το πρωί ή Σαββατοκύριακο;», αναρωτήθηκαν και δικαιολογημένα, μιλώντας για άσχετους που λαμβάνουν τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού δεν υπήρξε καμία μέριμνα για να ρυθμιστεί η κυκλοφορία.
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά οι διαμαρτυρίες ήταν τόσο έντονες και μαζικές και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τη Δημοτική Αρχή. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται και βεβαίως δεν πρέπει να επαναληφθούν!