«Χαραμάδα» αισιοδοξίας για τον 16χρονο Γιάννη...

on .

karampina

• Μία μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας άφησαν χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου Άρτας για την πορεία της υγείας του 16χρονου ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά το μοιραίο ατύχημα της περασμένης Κυριακής, στο πλαίσιο του οποίου πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον 33χρονο θείο του σε παγάνα για αγριογούρουνα.
Ωστόσο η οικογενειακή τραγωδία συνεχίζεται, καθώς στο ίδιο Νοσοκομείο νοσηλεύονται πλέον τόσο ο πατέρας του άτυχου εφήβου, ο οποίος υπέστη έμφραγμα όσο και η έγκυος μητέρα του που επίσης έχει υποστεί ισχυρό σοκ.
Σταθερός ο 16χρονος
Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την περαιτέρω πορεία του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα». Σημειώνεται πως ο άτυχος έφηβος φέρει βαριά τραύματα σε λαιμό και θώρακα.
Νοσηλεύονται οι γονείς
Όπως έγινε γνωστό χθες, ωστόσο, λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου βρίσκεται και ο ανήλικος. Σε άλλο θάλαμο, μάλιστα, νοσηλεύεται η μητέρα του νεαρού, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ των τελευταίων ημερών.