Στην ψηφιακή εποχή η τουριστική προβολή του Νομού Ιωαννίνων

on .

KSENODOXOI

• Στην ψηφιοποίηση των πληροφοριών του νομού Ιωαννίνων ως τουριστικού προορισμού προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για πιο σύγχρονες και οικολογικές λύσεις, σε σχέση με την παραδοσιακή εκτύπωση φυλλαδίων.
Έτσι, δημιούργησε ένα ξεχωριστό USB memory stick με το λογότυπό της. Αυτά, θα διατεθούν κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους, σε επαφές με υπουργεία, πρεσβείες και προξενεία καθώς και σε εκθέσεις και συνέδρια.
Στο ίδιο πλαίσιο, η Ένωση έχει προχωρήσει σε μια σειρά από βήματα προς την ψηφιακή εποχή δημιουργώντας μια νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα αλλά και αναπτύσσοντας και προωθώντας τις πρωτοβουλίες της από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και αποστέλλοντας newsletters με πληροφοριακό υλικό σε ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εξάλλου, αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας (Ζoom, Skype, Viper κ.αλ.) για τις εξ αποστάσεως επαγγελματικές συναντήσεις.