Ξεκινούν από σήμερα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς του ΟΚΠΑΠΑ

on .

PAIDIKOS STATHMOS

• Από σήμερα, Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές των βρεφών και νηπίων για το Σχολικό Έτος 2022-2023 στους Παιδικούς Σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ, με την διαδικασία να διαρκεί έως την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των εγγραφών & επανεγγραφών υπάρχουν αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. www.okpapa.gr Οι ενδιαφερόμενοι τηρώντας τα γεωγραφικά όρια των Σταθμών, τα οποία είναι αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καθώς και σε κάθε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους με τους εξής τρόπους: 4 Με δια ζώσης διεκπεραίωση της κατάθεσης των αιτήσεων και δικαιολογητικών, καθημερινά, από ώρα 9 π.μ. έως 12 μ. στον αντίστοιχο Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών. 4 Με ταχυδρομική συστημένη επιστολή που θα περιέχει την αίτηση και τα δικαιολογητικά στην ταχυδρομική διεύθυνση του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών). 4 Με ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης μέσω της πλατφόρμας https://polioannina.intellisoft.gr/, η οποία υπάρχει και στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυναφθούν σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στην αίτηση. Στην ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ διευκρινίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής για τους Παιδικούς Σταθμούς Λογγάδων, Μαρμάρων και Δροσοχωρίου (που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας) καθώς και για τον 7ο Παιδικό Σταθμό (αναστολή λειτουργίας τη νέα σχολική χρονιά 2022-23), θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο εγγραφών (από 16-05-2022 έως και 10-06-2022), διαζώσης στα Γραφεία της Διεύθυνσης Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής επί της Αβέρωφ 6, στον 2ο όροφο, γραφείο 7.

Οι πίνακες μοριοδότησης, θα ανακοινωθούν στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών και σε κάθε Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό αντίστοιχα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Οι ενστάσεις επί της μοριοδότησης, θα υποβάλλονται από Τρίτη 28 έως και Παρασκευή 30 Ιουνίου.