Στις 28 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών

on .

PANELLADIKES APOTELESMATA

• Την Τρίτη, 28 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Με το ίδιο έγγραφο επισημαίνεται προς τους εμπλεκόμενους να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Τρίτη, μετά τις 13:00. Την ίδια ώρα και μέρα οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη νέα διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο. 

Τα μηχανογραφικά

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν χθες οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) έτους 2022, οι οποίες θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουλίου. 

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.