Νέα ηγεσία ανέλαβε στον Ροταριανό Όμιλο Ιωαννίνων

on .

ROTARIANOS

• Aλλαγή ηγεσίας έγινε σε τελετή του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιό της ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Κώστας Κόντης έκανε σύντομο απολογισμό της προσφοράς και του έργου του Ομίλου κατά την περασμένη χρονιά και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. και όλα τα μέλη για τη συμπαράστασή τους. Ακολούθησε η παράδοση της ηγεσίας στο νέο Πρόεδρο του Ομίλου κ. Κώστα Κώτση, ο οποίος, αφού ανέπτυξε το θέμα «Κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα» που είναι και το σύνθημα του Διεθνούς Rotary για τη νέα περίοδο, παρουσίασε τα μέλη τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

H σύνθεση του Δ.Σ. του Ροταριανού είναι η εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κώτσης, Αντιπρόεδρος Δημήτριος Σουρέλης, Γραμματέας Νικόλαος Λιόλιος, Ταμίας       Ευάγγελος Κατσάνος, Κοσμήτορας Ευάγγελος Αθανασίου, Μέλος Αλέξιος Δρούγκας, Μέλος Φώτιος Δρούγκας, Προπρόεδρος Κωνσταντίνος Κόντης και Εψηφισμένος Πρόεδρος Νικόλαος Κολιός.

Στόχοι για τη νέα ροταριανή χρονιά είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενδυνάμωση της προσπάθειας για προσφορά, ο λαμπρός εορτασμός των 50 χρόνων του Ομίλου και η αύξηση των μελών.