Στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων

on .

kinal

• Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων επισκέφθηκε χθες τα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ. 

Την αντιπροσωπεία που απαρτίζονταν από την Ελένη Λάκκα- Αναπληρώτρια γραμματέα, την Έλενα Τζίμα -Υπεύθυνη στον Τομέα Δικαιοσύνης, την Ρένα Δεληκούρα -Υπεύθυνη στον Τομέα Υγείας και την Βιργινία Γκέγκα- Υπεύθυνη στον Τομέα Αθλητισμού –Εθελοντισμού, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ  Δημ. Πάνου και ο Αντιπρόεδρος Ι. Τσίμαρης.

Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η συζήτηση αφορούσε τον Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους που λειτουργεί στον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από το 2013.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για τις υπόλοιπες δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.». Υπήρξε κοινή συναντίληψη ότι οι ανάγκες της κοινωνίας που σχετίζονται με τις λειτουργίες των δομών του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχουν αυξηθεί και πρέπει να υπάρξουν αφενός επαρκή χρηματοδότηση για της εύρυθμη λειτουργία τους όσο και θεσμικές παρεμβάσεις από το κράτος για την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών που σχετίζονται με την Προσχολική Αγωγή, τα άτομα με αναπηρία και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.