Συλλήψεις μετά από συμπλοκή ομάδων στη Λεωφόρο Γράμμου

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Δικογραφία για κατά περίπτωση βαριές σωματικές βλάβες, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή σχηματίστηκε σε βάρος τριών ατόμων τα οποία συνελήφθησαν στα Γιάννενα. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται έξι ακόμη άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 

Οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες στη λεωφόρο Γράμμου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με τη χρήση μαχαιριού, μεταλλικής βέργας και πετρών τέσσερα άλλα άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ..  Επίσης, προξένησαν φθορές στο όχημά τους, ενώ ένας από τους δράστες κατηγορείται ότι αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, από όπου οι δύο έλαβαν εξιτήριο λίγο αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν νοσηλευόμενοι. 

 Πέρασε τα σύνορα και την… πόρτα της φυλακής! 

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Σαγιάδας στο Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (8) μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη.