«Μας εξέπληξε δυσάρεστα η Δημοτική Αρχή Αρταίων»!

on .

AGOGOS FYSIKO AERIO

• Την έκπληξή της για τη στάση της Δημοτικής Αρχής Άρτας να μη δεχθεί το άνοιγμα δρόμων για κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου, εκφράζει με επιστολή της η ΔΕΔΑ. Μεταξύ άλλων αναφέρει: 

«Ενώ, λοιπόν, θα ανέμενε κανείς ότι η Δημοτική Αρχή Αρταίων, θα είχε προσμονή για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο όπως είναι η έλευση του φυσικού αερίου, η στάση της εξέπληξε δυσάρεστα. Ως φαίνεται, προτεραιότητά της είναι η «ομορφιά» των δρόμων. Η επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, η παροχή στους πολίτες μιας φθηνής και φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας, η ελάφρυνση του προϋπολογισμού των οικογενειών και των επιχειρήσεων, η δυνατότητα ανάπτυξης βιομηχανικών μονάδων και δημιουργίας εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας, είναι για εκείνη έννοιες αδιάφορες. 

Προφανώς, η Αττική, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, τα Τρίκαλα, οι Σέρρες, η Λαμία  και δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας που προτίμησαν το φυσικό αέριο έναντι της καλαισθησίας των δρόμων έχουν δημάρχους με… κακή αισθητική».

Καταλήγοντας η Εταιρεία διαβεβαιώνει τους κατοίκους της Άρτας το φυσικό αέριο  «θα έρθει στην πόλη», τονίζοντας ότι δεν τους ακουμπούν «προεκλογικά τρικ ή απειλές» προσθέτοντας ότι υπάρχει πρόβλεψη του νομοθέτη όταν παρεμποδίζεται το έργο εταιρειών που οδηγούν στην ανάπτυξη της χώρας.