Ανακαινίστηκε εκ βάθρων με δωρεά το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς

on .

ASTYNOMIKO TMHMA PARAMYTHIAS

• Ο Παραμυθιώτης Μιχαήλ Φούντογλου, ο οποίος ασχολείται στην Αθήνα με τα ναυτιλιακά, είναι ένας σύγχρονος ευεργέτης για την κωμόπολη της Παραμυθιάς, αλλά και γενικότερα αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση. 

Μεταξύ άλλων διέθεσε το κύριο μέρος των χρημάτων -υπήρξαν και κάποιες άλλες δωρεές-  για την εκ βάθρων ανακαίνιση του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς και την περασμένη Παρασκευή τελέστηκε αγιασμός στον αναμορφωμένο χώρο. Μάλιστα ο κ. Φούντογλου παρέλαβε και τιμητική πλακέτα για την ενέργειά του αυτή, η οποία και αποκαλύπτει, για μια ακόμη φορά, τις αγνές προθέσεις για την γενέτειρά του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας της Ν.Δ. και Μάριος Κάτσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Παραμυθιάς Γιάννης Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Σταυρούλα Μπραΐμη, οι τοπικές αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές κ.ά.

Να σημειωθεί ακόμη ότι, με παρότρυνση και του οικογενειακού του φίλου και πληρεξούσιου δικηγόρου του Θωμά Οικονόμου, καθιέρωσε, στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του, του Ελευθέριου Φούντογλου δύο χρηματικές υποτροφίες υπέρ των δύο πρώτων αποφοίτων μαθητών των σχολικών  μονάδων που θα αριστεύουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΑΕΙ της ημεδαπής και θα συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι, λοιπόν, πολύτιμη η συνεισφορά του στην κωμόπολη και τους κατοίκους της Παραμυθιάς και αποτελεί έναν φωτεινό φάρο στη σκοτεινιά της κοινωνίας μας.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΟΣ