Εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον του Δημόσιου Πανεπιστημίου

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON

• Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου», διοργανώνει ο Σύλλογος μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αύριο, Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής»-Παλαιά Σφαγεία. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι του συνόλου της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Μετά το πέρας των ομιλιών και της συζήτησης θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τους Νικόλα Παπαδόπουλο (βιολί), Πάνο Καραγιώργο( ούτι), Γιώργο Καμάτσο (τραγούδι), Δημήτρη Μυστακίδη (τραγούδι - κιθάρα) και Λευτέρη Παύλου (κρουστά).• Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου», διοργανώνει ο Σύλλογος μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αύριο, Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής»-Παλαιά Σφαγεία. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι του συνόλου της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Μετά το πέρας των ομιλιών και της συζήτησης θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τους Νικόλα Παπαδόπουλο (βιολί), Πάνο Καραγιώργο( ούτι), Γιώργο Καμάτσο (τραγούδι), Δημήτρη Μυστακίδη (τραγούδι - κιθάρα) και Λευτέρη Παύλου (κρουστά).