Τα προϊόντα της Ηπείρου σε Τίρανα και Μόναχο

on .

PROIONTA HPEIROTIKA

• Σο Μόναχο και τα Τίρανα θα… ταξιδέψουν τα τοπικά προϊόντα της Ηπείρου, στο πλαίσιο υπαίθριων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου. 

- Πιο συγκεκριμένα για το 3ήμερο 12 έως 14 Μαΐου προτίθεται να πραγματοποιήσει υπαίθριο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων στο  πλατεία Rindermarkt του Μονάχου. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με  το Ελληνικό Προξενείο του Μονάχου και στόχο έχει την προβολή των ηπειρωτικών προϊόντων και την απευθείας διάθεσή τους στους Γερμανούς και όχι μόνο επισκέπτες. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους, και το αργότερο μέχρι σήμερα, Δευτέρα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

- Το τριήμερο 26-28 Μάϊου θα πραγματοποιήσει υπαίθρια εκδήλωση τοπικών προϊόντων και τουρισμού στα Τίρανα. Στην εκδήλωση επιτρέπεται και η λιανική πώληση. Η Περιφέρεια Ηπείρου, θα καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης (με λεωφορείο) των ενδιαφερομένων, δύο από τις τέσσερις διανυκτερεύσεις που θα απαιτηθούν για ένα άτομο στο ξενοδοχείο Τhe Plaza, καθώς επίσης και τη μεταφορά των προϊόντων και του τουριστικού υλικού. Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους, και το αργότερο  μέχρι σήμερα, Δευτέρα για τα προϊόντα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για τον τουρισμό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.