Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό για εργασίες συντήρησης

on .

IONIA ODOS DROMOS 1

• Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από σήμερα, Δευτέρα έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου, και καθ’ όλο το 24ωρο:

- Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο  έως το 105,95ο χλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

- Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.