Έλαμψαν οι Γιαννιώτες Κωπηλάτες στις βραβεύσεις της Ε.Κ.Ο.

on .

KOPILASIA

• Τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 2022, τους αθλητές και τις αθλήτριες που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία σε κάθε γωνιά της γης βράβευσε σε μια λιτή αλλά λαμπερή γιορτή στο Μέγαρο της Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. 

Παράλληλα βραβεύτηκε η προπονητική ομάδα της Εθνικής Κωπηλασίας, ο πρωταθλητής και Πολυνίκης τους 2022 Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ενώ τιμητική βράβευση έγινε στο Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Ιωάννη Κωνσταντάτο. Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου παρέλαβε τα βραβεία για τον τίτλο του πολυνίκη και πρωταθλητή Ελλάδας 2022 από τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ. 

Όσον αφορά τους Γιαννιώτες αθλητές, βραβεύτηκαν ο χρυσός ολυμπιονίκης του Τόκιο και αθλητής του Π.Ν.Ο.Ι. Στέφανος Ντούσκος, ο πρωταθλητής του ΝΟ.Ι Θανάσης Παλαιοπάνος και η Κατερίνα Γκόγκου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων- Νεανίδων στο Βαρέζε. O χρυσός ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο. Ο Γιαννιώτης ολυμπιονίκης μίλησε για τους στόχους του 2023 και δήλωσε αισιόδοξος για τις προκρίσεις ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού τόσο για τον ίδιο όσο και για την Εθνική ομάδα συνολικά. Ο Θανάσης Παλαιοπάνος μαζί με τον συναθλητή του από τον Βόλο Γιάννη Καλανδαρίδη πήραν το βραβείο τους από την βουλευτή Άννα Καραμανλή.