Τον… τσάκωσαν στην Άρτα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

on .

PERIPOLIKO FAROS

• Προσπάθησε να ξεφύγει τον αστυνομικό έλεγχο στην Άρτα, αλλά δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια. 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος ως συνοδηγός και όταν αποβιβάστηκε απ’ αυτό για να διεξαχθεί αστυνομικός έλεγχος, επιχείρησε να τραπεί σε φυγή, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και χρηματικό ποσό 1.300 ευρώ. 

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια, καθώς μετά από πληροφορίες της Ασφάλειας Άρτας ότι κρύβει στο σπίτι του ποσότητες κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνησή τους, το Σάββατο διενεργήθηκε έρευνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 27,63 γραμμαρίων, 

•ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 

•χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά. 

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκε και μια αλλοδαπή γυναίκα, που διαπιστώθηκε ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα, η οποία επιχείρησε βίαια να αποσπάσει από τους αστυνομικούς την ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων και παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Στην Πρέβεζα συνελήφθη ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.