Τέσσερα φορτία με είδη πρώτης ανάγκης έφυγαν για Θεσσαλία

on .

BOHTHEIA FORTIA THESSALIA

• Στην αποστολή τεσσάρων μεγάλων φορτίων με είδη πρώτης ανάγκης και εμφιαλωμένο νερό στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει προχωρήσει ήδη η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας 

Το «Δίκτυο» εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. 

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στα Γιάννενα γίνεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου (γραφεία 129-130-133), τηλέφωνα επικοινωνίας: 26510-87133, 26510-87130. Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Κοσμά Αιτωλού 10). Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας (Π. Τσαλδάρη 18).  Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Περδικάρη 1). 

Η επικαιροποιημένη λίστα από τα είδη και αγαθά που είναι απαραίτητα την παρούσα χρονική περίοδο έχει ως εξής: Ξηρά τρόφιμα μακράς διαρκείας (για άμεση κατανάλωση αλλά και για παρασκευή  γευμάτων), εμφιαλωμένο νερό, είδη ατομικής υγιεινής, χαρτικά, απορρυπαντικά, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό και σχολικά είδη (καινούρια).