Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο Αλ. Τσίπρας επέλεξε να κυβερνήσει με ψέματα

on .

KINAL 1 10 2 19

• Κριτική στον Αλ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης κατά την χθεσινή εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του κόμματος, στην οποία έδωσε το «παρών». Από την κριτική του δεν… γλίτωσε ούτε η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλόγισε την κύρια ευθύνη για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων Άλκης Λάνταβος, ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα: Κώστα Γάτσιο, Νίκο Γκόλα, Μαργαρίτα Ζήκου, Σωτήρη Ζαρπαλά, Μιχάλη Κασσή και Θανάση Μανταλόβα, αλλά και τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Ηπείρου Δημ. Δημητρίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κατά την ομιλία του και αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών κατηγόρησε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «δημιούργησε συνθήκες ενός νέου εθνικού διχασμού, ανάμεσα σε δήθεν πατριώτες και δήθεν προδότες».
Παράλληλα, με αφορμή την μετακίνηση βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό, ενώ όσον αφορά την οικονομία τόνισε ότι η Κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με ένα αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο έπληξε την μεσαία τάξη.
«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να κυβερνήσει με ψέματα, υποκρισία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες…», σημείωσε, μεταξύ άλλων.