Περιοδεία, ομιλίες και επαφές του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Ήπειρο

on .

MIXALOLIAKOS BASILHS

• Ένας πολύ καλός φίλος της Ηπείρου, που διαχρονικά έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την περιοχή, αλλά και με πολλά στελέχη της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο, που εντάσσεται στον προεκλογικό του αγώνα ως υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει «πλούσιο» βιογραφικό, καθώς έχει διατελέσει για χρόνια βουλευτής, υφυπουργός και δήμαρχος του Πειραιά. Σε όλες τις θέσεις και στα αξιώματα που υπηρέτησε, διακρίθηκε για το δυναμισμό και την ευθύτητά του, έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό έργο, που επιθυμεί πλέον να το «μεταφέρει» και στις Βρυξέλλες.
Σήμερα ο Β. Μιχαλολιάκος θα βρίσκεται στην Άρτα, όπου στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί τα γραφεία της τοπικής Ν.Δ. και στις 7.30 μ.μ. θα μεταβεί στο μαρτυρικό Κομμένο και ακολούθως το Νεοχώρι.
Στα Γιάννενα το πρόγραμμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή, είναι πιο «φορτωμένο», καθώς περιλαμβάνει και πολλές συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών. Συγκεκριμένα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Κώστα Μπαλωμένο και στη συνέχεια με τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη. Στις 11 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μέτσοβο και αν υπάρξει χρόνος και την Κόνιτσα. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με πολίτες στα «Λιθαρίτσια».