Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η υποψηφιότητα Ριζόπουλου

on .

RIZOPOYLOS PROTODIKEIO

• Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» κατέθεσαν χθες στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων όλα τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή του συνδυασμού και των υποψηφίων του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο υποψ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Και επισήμως από σήμερα οι Ορίζοντες Ηπείρου διεκδικούν το δικαίωμα να αλλάξουν την Ήπειρο. Να την καταστήσουν μια Περιφέρεια πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχύει τις τελευταίες δεκαετίες.
»Επί δύο χρόνια, σε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό, οι Ορίζοντες επισκέφθηκαν κάθε χωριό της Ηπείρου, μίλησαν με τους κατοίκους, τους άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματά τους. Με βάση τα συμπεράσματα από τις δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις καταρτίστηκε το «σχέδιο e» το οποίο αποτελεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία.
»Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αναγέννησης της Ηπείρου με βάση την αρχή της Περιφερειακότητας. Με διοίκηση χωρίς διακρίσεις και πελατειακές σχέσεις. Με θέληση για δουλειά και συνεργασία με όλους. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και διεθνή απήχηση, με αξιοπιστία σε όλο το πολιτικό φάσμα…».