Φθορές από αγνώστους στο Εκλογικό Κέντρο του Λ. Νάτση

on .

NATSHS

Φθορές στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» προξένησαν άγνωστοι, σχίζοντας αφίσες, αλλά και την κεντρική φωτογραφία του υποψήφιου Δημάρχου Λάζαρου Νάτση.
Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει, μεταξύ άλλων: «η φασιστική ενέργεια η οποία σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης "Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή" με υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων το Λάζαρο Νάτση και η σύνδεσή της με την άφιξη του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, στα Γιάννενα αποδεικνύει την ανάγκη να απομονωθούν όσοι συνεχίζουν να σκέφτονται με όρους του χτες….».
* * *
Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους οι παρατάξεις «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» (Θ. Μπέγκας), «Γιάννενα Νέα Εποχή» (Μ. Ελισάφ), «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» (Νίκος Γκόντας), «Γιάννενα Τώρα» (Αρης Μπαρτζώκας), «Ήπειρος Όλον» (Δημ. Δημητρίου), Λαϊκή Συσπείρωση.
Επαφές με φορείς και πολίτες
Συνέχισε χθες τις επαφές του με φορείς και πολίτες της πόλης ο υποψ. δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης. Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του Μιράντα Διατσίδου, Στέφανο Καραμούτσιο, Γιώργο Κιτσάκη, Νίκο Κουσινίδη, Βανέσα Νίκου, Παναγιώτα Ντούτση και Όμηρο Χαρίση επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Δημόσιο Κτηνιατρείο, τις υπηρεσίες της ΔΕΗ και τις γειτονιές της Καλούτσιανης μοιράζοντας το πρόγραμμα της παράταξης και συνομιλώντας με τους πολίτες.