Ευχές από τον Μητροπολίτη Μάξιμο πήρε χθες ο υποψ. Δήμαρχος Ν. Γκόντας

on .

GKONTAS MHTROPOLITHS

• Με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο συναντήθηκε χθες ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και υποψ. Δήμαρχος Ν. Γκόντας, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους της παράταξης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την πόλη και τον Δήμο σε σχέση και με την Μητρόπολη.
Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ. Γκόντα για το έργο που παράγει η Μητρόπολη σε πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο σε όλο το Νομό…
«Ο καθένας από όποιο μετερίζι βρίσκεται μπορεί να φανεί χρήσιμος. Εμείς από την Εκκλησία και εσείς από τον Δήμο μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Άλλωστε διαθέτετε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, αφού έχετε υπηρετήσει πολλά χρόνια Δήμαρχος στην πόλη μας. Είναι χαρά και τιμή για μας η επίσκεψη σας κ. Γκόντα στην Μητρόπολη. Οι ευχές μας για καλή επιτυχία σε συνοδεύουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μάξιμος.
Ο κ. Γκόντας αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την θερμή υποδοχή, εξήρε το έργο του και τον διαβεβαίωσε ότι από όποιο μετερίζι και αν βρεθούν θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου της Εκκλησίας. Ο κ. Γκόντας του δήλωσε ότι η παράταξη αντί να προβεί σε δαπάνη για τη λειτουργία Εκλογικού Κέντρου, θα διαθέσει ποσό σε αναξιοπαθούντα άτομα ενοριών του Δήμου Ιωαννιτών.
Σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο
Στο μεταξύ, με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Κων/νο Σκούμα θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη και ώρα 12 μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Γκόντας.