Ο Αλ. Τσίπρας και η παράταξή του δίκαια θα πέσουν στη Β’ κατηγορία!

on .

TASOYLAS BOYLH

• Η λύπη που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα από τη Super League και ιδίως η προσπάθειά του να εμφανιστεί ως οπαδός του, προκάλεσε μεν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ, αλλά και την οργή των φιλάθλων της ομάδας.
Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε τη δήλωση Τσίπρα χθες ο Γιαννιώτης βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κώστας Τασούλας, μιλώντας στη Βουλή: Ο κ. Τσίπρας να μην παριστάνει ότι νοιάζεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά να προσαρμοσθεί στο ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και η παράταξή του απολύτως δίκαια και με την ψήφο του ελληνικού λαού θα πέσει στη β΄ κατηγορία της πολιτικής κατάταξης, ήταν η… αιχμηρή αναφορά του Γιαννιώτη βουλευτή.
Η τοποθέτηση του Κ. Τασούλα έγινε κατά τη συζήτηση στη Βουλή του Νομοσχεδίου για το νέο Αερολιμένα Ηρακλείου, στο οποίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης υπέβαλε και υπεστήριξε την τροπολογία με την οποία επέρχεται η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, αιφνιδιάζοντας ομάδες και καταπατώντας δικαιώματά τους.
Αναφερόμενος ο κ. Τασούλας στη συγκεκριμένη τροπολογία, τόνισε ότι κανονικά έπρεπε να ισχύσει από την περίοδο 2020-2021 καθώς δεν έχει προηγηθεί η χρήση V.A.R. στα γήπεδα για τον απαραίτητο έλεγχο και διόρθωση των διαιτητικών λαθών, λαθών που επηρεάζουν προκλητικά τη βαθμολογία, αλλά και περιφρονεί την ασκηθείσα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δικαιολογημένη προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου αναμένεται απόφαση για την νομιμότητα θέσπισης της άμεσης αναδιάρθρωσης.
Επιπλέον ο Γιαννιώτης βουλευτής απάντησε στον κ. Βασιλειάδη εξηγώντας ότι ο αριθμός των ομάδων στις νέες κατηγορίες επηρεάζεται πρακτικά από την Κυβέρνηση μέσω της ρύθμισης των τηλεοπτικών συμβολαίων που δόθηκαν. Ο κ. Τασούλας κατέληξε ζητώντας να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία ή να εφαρμοσθεί από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.