Τρόφιμα στην ενορία Περιβλέπτου πρόσφερε η παράταξη Ν. Γκόντα

on .

GONTAS TROFIMA

• Στην παράδοση ικανής ποσότητας τροφίμων προέβησαν χθες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» στην ενορία Περιβλέπτου στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης των μελών της να διαθέσουν τρόφιμα σε ενορίες της Μητρόπολης Ιωαννίνων αντί του τιμήματος λειτουργίας εκλογικού κέντρου.
Τους υποψηφίους υποδέχθηκαν ο προϊστάμενος της ενορίας Περιβλέπτου π. Χρήστος μαζί με άλλους ιερείς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της παράταξης και προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γκόντα για αυτή την πρωτοβουλία
Ας σημειωθεί ότι η ενορία διανέμει σε καθημερινή βάση 836 μερίδες φαγητού!
Στην παράδοση της βοήθειας παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Τσόλης και η υποψ. δημοτική σύμβουλος Τόλη Αικατερίνη.
* * *
Στο μεταξύ, τις δημοτικές κοινότητες Μπιζανίου, Αμπελιάς, Κοσμηράς, Ασβεστοχωρίου, Κόντσικας και Πεδινής επισκέφθηκε κλιμάκιο της «της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» με επικεφαλής τον υποψ. Δήμαρχο Ν. Γκόντα.
Στην Κοσμηρά ξανατέθηκε το τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει από την εφαρμογή ΣΧΟΑΠ στην περιοχή, κάτι που περιορίζει τις δραστηριότητες των κατοίκων. Στο ζήτημα αναφέρθηκε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Θανάσης Τζιάλλας, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο ζήτημα η σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία ενώ πριν πέντε χρόνια είχε υποσχεθεί άμεση τακτοποίηση, εν τούτοις τίποτα μέχρι τώρα έγινε. Και σε αυτή την περιοδεία το παρών έδωσε και ο πρ. δήμαρχος Αναστάσιος Παπασταύρος.