Επισκέψεις και επαφές για τον Λάζαρο Νάτση...

on .

NATSHS

• Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης στην αλλαγή βάρδιας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με τους υπ. δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Γιώργο Κιτσάκη, Όμηρο Χαρίση και Αλέξανδρο Νάστο.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε περιοδεία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα κ. Μιχελάκη, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε επίσης και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λούκας.
Στην Σχεδία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Στ. Τζιμογιάννη και Βασ. Ζήνδρο όπου τονίστηκε το έργο της «Σχεδία» για την ενημέρωση σε προληπτικό επίπεδο για όλες τις μορφές εξαρτήσεων. Τέλος στο Περιφερειακό τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο Λ. Νάτσης συνοδευόμενος από τους υποψ. συμβούλους Αλίκη Λύτρα, Αλ. Νάστο και Λιάνα Τζιόβα, Κώστα Λούκα συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ. Γιώργο Παππά και μέλη της.
Την Παρασκευή το πρωί ο Λάζαρος Νάτσης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ με τους υπ. Δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Καλαμπόκη, Κώστα Λούκα, Γιώργο Κιτσάκη, Λιάνα Τζιόβα, Όμηρο Χαρίση και την Κατ. Μιτοπούλου όπου συναντήθηκε και με το Δ/τη Ν. Σωτηριάδη.
Ακολούθως ο κ. Νάτσης συνοδευόμενος και από τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παππά επισκέφθηκαν το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.