Ο Αλ. Καχριμάνης συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Ήπειρο

on .

KAXRIMANHS 20 5 2019

• «Την Κυριακή 26 Μαΐου, δεν υπάρχει πολυτέλεια για πειραματισμούς. Θέλουμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε όσα έργα και δράσεις έχουμε ξεκινήσει στην Άρτα, στην Ήπειρο, χωρίς εμπόδια, χωρίς ασκήσεις ισορροπίας». Τα παραπάνω, τόνισε μεταξύ άλλων, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, μιλώντας στην ανοικτή κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» στην Άρτα.
Ο κ. Καχριμάνης, αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή έχουν δρομολογηθεί στην Π.Ε. Άρτας, είτε είναι αμιγώς τοπικής, είτε υπερτοπικής σημασίας, τα οποία, όπως είπε, συμβάλλουν στην εξάλειψη των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων και δημιουργούν προϋποθέσεις δυναμικής ανάπτυξης.
* * *
Οι προοπτικές στον τουρισμό σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα, ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στις περιοδείες του Περιφερειάρχη Ηπείρου σε τοπικές κοινότητες του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, των Δήμων Ζαγορίου και Μετσόβου.
Ο κ. Καχριμάνης, τόνισε πώς η πολιτική της Περιφέρειας για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο, έχει ήδη φέρει αποτελέσματα και ανέφερε πως στη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής, έχουν προγραμματιστεί νέα οδικά έργα βελτίωσης των υποδομών, μεταξύ των οποίων είναι και η βελτίωση της σύνδεσης του Ζαγορίου και του Βορείου τμήματος του λεκανοπεδίου με την Εγνατία Οδό.