Συναντήσεις Ν. Γκόντα, με εργαζόμενους καθαριότητας, ΔΕΥΑΙ και Αστικό ΚΤΕΛ

on .

GKONTAS

• Τα αιτήματα των εργαζομένων, σε καθαριότητα και ΔΕΥΑΙ καθώς και του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ, άκουσε ο υποψ. Δήμαρχος Ν. Γκόντας.
Συγκεκριμένα επισκεπτόμενος το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου και στη συζήτηση που είχε με τους εργαζομένους, έγινε δέκτης μεγάλης πικρίας τόσο για την Δημοτική Αρχή όσο και από εκείνους που μεθοδεύουν την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
Ανάλογα ήταν και τα παράπονα που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΙ οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Γκόντα για το καθεστώς που επικρατεί σε εργασιακό επίπεδο τόσο στο εργοτάξιο όσο και στις υπηρεσίες.
Στη συνάντηση που είχε ο υποψ. Δήμαρχος με την Διοίκηση και τα μέλη του Αστικού ΚΤΕΛ ενημερώθηκε για ζητήματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα της αστικής συγκοινωνίας με την πόλη και το Πανεπιστήμιο. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μουστακλής, μιλώντας στον πρώην δήμαρχο, τόνισε με έμφαση την αξιόλογη δράση του Αστικού που δεν περιορίζεται μόνο στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά και του κοινού ευρύτερα με την μεταφορά και διανομή φυσικού αερίου προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Ο κ. Μουστακλής δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του από τις πληροφορίες που θέλουν την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας την οποία κατήγγειλε ως ανέφικτη και ανεφάρμοστη στην πόλη μας.