Όλοι συστρατευμένοι με τον Κ. Μητσοτάκη

on .

KARAMANLHS KOSTAS

• Την κεντρική ομιλία του για τις Ευρωεκλογές πραγματοποίησε χθες στο Περιστέρι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 χρόνια οι πολίτες θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν: ψέματα, φόβο, διχασμό, Πρέσπες. Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή», τόνισε.
Λίγο πριν την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, προέβη σε δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που τόνισε πώς όλοι είναι συστρατευμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναλυτικά ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαστε όλοι εδώ, συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση.
Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει».