«Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο…»

on .

RIZOPOULOS

• Ο υποψ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου χθες δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Οι Ορίζοντες Ηπείρου, μετά από δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις σε κάθε πόλη και χωριό, έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα κάνει την Ήπειρο πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία.Το «σχέδιο e», η προγραμματική μας διακήρυξη, το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία, είναι έτοιμο. Μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από την πρώτη κιόλας ημέρα…».
Και καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες της Ηπείρου να προσέλθουν στην κάλπη και να εκφράσουν εκεί με την ψήφο τους «αυτά που λένε καθημερινά μεταξύ τους».
* * *
Χθες, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας ο Σπ. Ριζόπουλος περιόδευσε στην Κόνιτσα. Εκεί, επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Νίκου Εξάρχου και Βασίλη Σπανού, ενώ είχε μια σύντομη συνάντηση και με τον πρ. δήμαρχο και επικεφαλής ψηφοδελτίου για την τοπική κοινότητα Μάκη Χατζηεφραιμίδη.