ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Ζητάμε ισχυρή-καθαρή εντολή νίκης

on .

KAXRIMANHS 29 12 2017

• «Επιμένουμε και ζητάμε ισχυρή-καθαρή εντολή νίκης και πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Κυριακή. Μόνο έτσι η Ήπειρος θα προχωρήσει μπροστά με σιγουριά, για να πάει ακόμη ψηλότερα».
Αυτό μεταξύ άλλων τονίζει στο μήνυμά του ο νυν Περιφερειάρχης Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιος Αλέκος Καχριμάνης, προσθέτοντας με νόημα: «στο προσκλητήριο της Κυριακής δεν επιτρέπεται να λείψει κανείς. Ειδικά οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να εμπιστευθούν την παράταξή μας, ώστε να υλοποιήσουμε το έργο μας για ένα καλύτερο μέλλον, αυτό που τους αξίζει.
Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη που θα μας δώσετε για την Ήπειρο των ίσων ευκαιριών και της ισόρροπης ανάπτυξης».
Παράλληλα αναφέρεται στον κίνδυνο της ακυβερνησίας που κρύβει η απλή αναλογική σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «οι εκλογές της Κυριακής, όπως όλοι γνωρίζετε, έχουν μια ιδιαιτερότητα: Η απλή αναλογική οδηγεί σε πολυδιάσπαση δυνάμεων, που είναι πιθανό να οδηγήσει Περιφέρειες και Δήμους σε ακυβερνησία. Μια πρόγευση πήραμε την προεκλογική περίοδο. Μετεκλογικά όμως δεν επιτρέπονται πειραματισμοί. Οι αποφάσεις για προβλήματα της καθημερινότητας, για νέα έργα, για το μέλλον εν τέλει της Ηπείρου, θα πρέπει να λαμβάνονται έγκαιρα, χωρίς ασκήσεις ισορροπίας».