Ο θεσμός της Περιφέρειας έχει πραγματικές δυνατότητες παρέμβασης…

on .

RIZOPOULOS

• Ο Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου, σε χθεσινή δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Για μια ακόμη φορά, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης επιβεβαιώνει, δυστυχώς, ότι ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζει να κυβερνά δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας.
Ανακοίνωσε ότι απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για το πρόβλημα με την προμήθεια στύλων ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα επιχειρώντας να «καλοπιάσει» τους δασεργάτες για την απόφαση να εισάγονται από τη Φινλανδία οι συγκεκριμένες υποδομές, εκφράζει απλώς τη διαμαρτυρία του δηλώνει πως «ευελπιστεί να βρεθεί η κατάλληλη λύση».
Καμία πρωτοβουλία, καμία πρόταση λύσης…».
»…Ο κ. Καχριμάνης, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, θεωρεί ότι με την επισήμανση ενός προβλήματος ολοκληρώνονται οι δυνατότητες και οι υποχρεώσεις του. Είναι μια μοιρολατρική αντίληψη που δεν έχει καμία σχέση με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις πραγματικές δυνατότητες παρέμβασης που έχει ο θεσμός της Περιφέρειας».