Εγγραφές αρχαρίων αθλητών για Κωπηλασία στον Ν.Ο.Ι.!

on .

NOI

• Ανοιχτό κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να ενταχθούν στις τάξεις του δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στο γοητευτικό αλλά και απαιτητικό άθλημα της Κωπηλασίας, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν να επιδείξουν πολλές και μεγάλες διακρίσεις απευθύνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.
Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2006 – 2008, οι προπονήσεις των οποίων πραγματοποιούνται καθημερινά, απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα.
Η επιλογή αθλητών για τα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους υπεύθυνους προπονητές στις εγκαταστάσεις του Σωματείου (Κανάρη 10, Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου). Τα ραντεβού πραγματοποιούνται καθημερινές, ώρες 6 – 8 μ.μ.. Πληροφορίες στους κ. Δημήτρη Δερέκα (6948186010) και Βασίλη Ευθυμίου (6936768761).
Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι..
Οι αρχάριοι αθλητές, πριν μπουν στη λίμνη, περνούν καταρχήν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΕΑΝΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεστ κολύμβησης.
* * *
Εγγραφές και στο Τμήμα Κωπηλασίας ενηλίκων
Υπενθυμίζεται ότι στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων λειτουργεί και Τμήμα εκμάθησης Κωπηλασίας για ενήλικες.
Το Τμήμα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, μεταξύ των οποίων και Σαββατοκύριακο (9 – 11 π.μ.) ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές, αλλά και όσοι εργάζονται τις καθημερινές.
•Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ν.Ο.Ι. (Κανάρη 10), τηλέφωνο: 26510.38060 (τις καθημερινές, ώρες 5 με 8 μ.μ.) και στον υπεύθυνο προπονητή Λευτέρη Τζίμα, στο τηλ: 6940732454.